Bidragsydere og andre samarbejdspartnere

Nedenstående har støttet den landsdækkende indsats, som Sekretariatet står for, med løbende bidrag efter eget valg, eller kontante gaver i form af engangsbeløb eller materialer til den løbende drift eller med arv.

Tuborgfondet
Tuborgfondet er pr. 1. januar 2016 blevet hovedsponsor i Natteravnene. Tuborgfondet støtter foreninger og organisationer, der inddrager frivillige ildsjæle i deres aktiviteter. Samtidig udvikler og støtter Tuborgfondet større projekter og initiativer, der nytter erhvervsliv og civilsamfund tættere sammen, og som bidrager til at virksomheder lettere kan få en aktiv rolle i samspillet med de frivillige foreninger og organisationer.

Til Tuborgfondets hjemmeside


DSB
Har indgået en aftale om frirejser med tog for Natteravne på vandring. Det betyder at Natteravnene i hele landet bliver mere mobile uden ekstra udgift for foreningerne i forbindelse med de almindelige vandringer, og ved enkelte større arrangementer.

Til DSBs hjemmeside

REMA 1000
REMA 1000 være med som fast partner og sponsor på Natteravnenes indsats. 
Konkret vil REMA 1000s økologiske kaffe, der ryger over disken i butikkerne landet over, bidrage til, at Natteravnene kan vandre i gaderne og skabe endnu mere tryghed og glæde.

Til REMA 1000s hjemmeside

McDonald's 
Natteravnene kan gå ind på McDonald’s restauranter over hele landet og få stillet sulten uden beregning, når de går ud i nattelivet og skaber tryghed hos de unge.

Til McDonald's hjemmeside

   

Dansk Kabel TV  
Hos Dansk Kabel TV er der et oprigtig ønske om at tage del i et fælles samfundsansvar. Blandt andet derfor har de indgået et samarbejde med Natteravnene. 

Der er mange fællestræk mellem vores to organisationer, og ikke mindst vores værdier, funderet på tryghed og fællesskab.

Dansk Kabel TV støtter Natteravnene økonomisk – men vil også skabe endnu mere tryghed i nattelivet gennem rekruttering af flere nye frivillig ildsjæle til deres organisation. Fordi som Dansk Kabel TV siger: Sammen er vi stærkere!

Til Dansk Kabel TV's hjemmeside

Sol og Strand
Sol og Strand er repræsenteret i hele Danmark og er stærkt integreret i lokalområderne. 

Sol og Strand yder økonomisk støtte til Natteravnenes arbejde, og er er med til at sikre, at der kommer endnu flere Natteravne, der kan skabe tryghed for de unge i Natten.

Til Sol og Strands hjemmeside 
   

 

ARRIVA
Har indgået en aftale om frirejser med bus og tog for Natteravne på vandring. Det betyder at Natteravnene i ARRIVAs område bliver mere mobile uden ekstra udgift for foreningerne i forbindelse med de almindelige vandringer, og ved enkelte større arrangementer.

Til ARRIVAS hjemmeside

   

FynBus
Har indgået en aftale om fribefordring af Natteravnene i forbindelse med deres vandringer. Det betyder at Natteravne i hold på tre rejser gratis med bus når de er på almindelige vandringer.

Til FynBus' hjemmeside

   

Lokalbanen A/S
Har indgået fribefordringsaftale med foreningerne i Halsnæs kommune, Hillerød kommune samt Gribskov kommune i forbindelse med deres vandringer. Det betyder at Natteravne i hold på tre rejser gratis med Lokalbanen når de er på almindelige vandringer.

Til Lokaltogs hjemmeside

   

Metroselskabet
Har indgået en aftale om fribefordring af Natteravnene i forbindelse med deres vandringer. Det betyder at Natteravne i hold på tre rejser gratis med metrotog når de er på almindelige vandringer.

Til Metroselskabets hjemmeside

   

Midttrafik
Har indgået en aftale om frirejser med busser og Lemvigbanen samt på Odderbanen, dog kun på strækningen Aarhus-Odder. Aftalen gælder ikke på Grenaabanen. Det betyder at Natteravnene i Midttrafiks område bliver mere mobile uden ekstra udgift for foreningerne i forbindelse med de almindelige vandringer, og ved enkelte større arrangementer.

Til Midttrafiks hjemmeside

   

MOVIA
Har indgået en aftale om frirejser med bus for Natteravne på vandring. Det betyder at Natteravnene i MOVIAs område bliver mere mobile uden ekstra udgift for foreningerne i forbindelse med de almindelige vandringer.

Til MOVIAs hjemmeside

Nordjyllands Trafikselskab
Har indgået en aftale om frirejser i Nordjylland gældende i NT’s busser og Nordjyske Jernbaners tog for Natteravne på vandring. Det betyder at Natteravnene i Nordjyllands Trafikselskabs område bliver mere mobile uden ekstra udgift for foreningerne i forbindelse med de almindelige vandringer, og ved enkelte større     arrangementer.

Til Nordjyllands Trafikselskabs hjemmeside

   

Kondomland
Kondomland sponsorerer de foreninger, som har valgt at have kondomer med på deres ture.

Til Kondomlands hjemmesiden

   

SYDTRAFIK
Har indgået en aftale om frirejser med bus og med Vestbanen for Natteravne på vandring. Det betyder at Natteravnene i SYDTRAFIKs område bliver mere mobile uden ekstra udgift for foreningerne i forbindelse med de almindelige vandringer, og ved enkelte større arrangementer.

Til SYDTRAFIKs hjemmeside

   

Bornholms trafikselskab (BAT)
Har indgået en aftale om frirejser med bus for Natteravne på vandring. Det betyder at Natteravnene i BATs område bliver mere mobile uden ekstra udgift for foreningerne i forbindelse med de almindelige vandringer.

Til BATs hjemmeside

   

HUSET
HUSET i Middelfart tilbyder alle Natteravneforeninger at låne et lokale med op til 10 personer, uden beregning, til afholdelse af Netværksmøde, Seniorinstruktørmøde, bestyrelsesmøde, generalforsamling eller hvad der nu skal afholdes. Forplejning afregnes. For mere info kontakt Landssekretariatet.

Til HUSET's hjemmeside

   

Scandlines Helsingborg - Helsingør

Natteravnene har indgået aftale og fribefordring på Scandlines færger Helsingborg/Helsingør overfarten.

Til Scandlines hjemmeside

   

MyPressWire

MyPressWire har stillet deres platform gratis til rådighed for Natteravnene.
Med MyPressWire kan vi sørge for, at vores pressemeddelelser bliver sendt korrekt ud. 
Vi kan derfor nemmere sikre, at Natteravnenes budskaber spredes og når ud til de rigtige mennesker. 

Til MyPressWires hjemmeside


Kommunerne er en vigtig samarbejdspartner i forbindelse med starten af nye foreninger og i den efterfølgende daglige drift.

Lions Danmark
Som gennem en landsdækkende hensigtserklæring støtter mange Lions klubber de lokale Natteravne foreninger.

Politiet
Politiet er en vigtig samarbejdspartner for Natteravne, blandt andet fordi vi kan udveksle viden om, hvad der foregår i nattelivet, og på den måde kan Natteravnene understøtte politiets indsats omkring det tryghedsskabende og kriminalitetsforebyggende arbejde.

SSP-Samrådet
SSP-folk landet over er de lokale Natteravneforeningers nærmeste samarbejdspartnere. Derfor er det naturligt at Sekretariat samarbejder med SSP-Samrådet på landsplan.

Staten
Natteravnene samarbejder med Velfærdsministeriet, Integrationsministeriet og Biblioteksstyrelsen.