Hovedsamarbejdspartnere

DSB har været Hovedsamarbejdspartner i Natteravnene siden maj 2009. DSB er Danmarks største trafik operatør og er en selvstændig offentlig virksomhed ejet af Transport- og Energiministeriet.

S-togene er DSB’s storbytog. DSB S-tog har været samarbejdspartner siden 1. juni 2008, sidenhen er DSB tog i hele landet kommet til og Natteravne på arbejde har fri transport på samtlige strækninger på S-togsnettet, Fjern- og Regionalnettet samt på Kystbanen mellem Helsingør og Københavns Lufthavn.

                                  Læs mere om DSB

REMA 1000 være med som fast partner og sponsor på Natteravnenes indsats.
Konkret vil REMA 1000s økologiske kaffe, der ryger over disken i butikkerne landet over, bidrage til, at Natteravnene kan vandre i gaderne og skabe endnu mere tryghed og glæde.

Læs mere om Rema 

Tuborgfondet er pr. 1. januar 2016 blevet hovedsponsor i Natteravnene. Tuborgfondet støtter foreninger og organisationer, der inddrager frivillige ildsjæle i deres aktiviteter. Samtidig udvikler og støtter Tuborgfondet større projekter og initiativer, der nytter erhvervsliv og civilsamfund tættere sammen, og som bidrager til at virksomheder lettere kan få en aktiv rolle i samspillet med de frivillige foreninger og organisationer.

                                  Læs mere om Tuborgfondet 

Natteravnene kan gå ind på McDonald’s restauranter over hele landet og få stillet sulten uden beregning, når de går ud i nattelivet og skaber tryghed hos de unge.

Læs mere om Mcdonalds